יום רביעי, 16 באוגוסט 2017

תזונה לניקוי טרשת עורקים איזון בטבעיות

תזונה לניקוי טרשת עורקים, טרשת עורקים טיפול טבעי עם דר' קובי עזרא Ph.D.

מחלות לב וכלי דם (CVD) הינה בעיה אוניברסלית מתרידה. טרשת העורקים היא הגורם המוביל של מחלות לב וכלי דם וכתוצאה מכך שיעור גבוה של תמותה באוכלוסייה.



מדע התזונה התמקד בתפקיד של חומרים מזינים חיוניים במניעת ליקויים, ונכון לעכשיו, אסטרטגיות תזונתיים חיוניים לקידום הבריאות לההפחת מחלות אלה.



כידוע ישנה השפעה טובה למזונות מסוימים, חומרים מזינים ותרכובות ביו-אקטיביות, לרבות עובדות אפידמיולוגיות, מנגנונים אפשריים לפעולה והמלצות תזונתיים להפחתת הסיכון לטרשת עורקים. ניתן לכלול את הסיבים, סטרולים צמחיים, ניאצין, טאורין, שמן זית, חומצות שומן אומגה 3, נוגדי חמצון, מינרלים, חומרים מזינים מתיל סויה.





Nutrition for atherosclerosis חיפושים הקשורים לטרשת עורקים טיפוליחם טבעיים:

טרשת עורקים תסמינים,

טרשת עורקים טיפול,

טרשת עורקים ברגליים,

טרשת עורקים סימנים מוקדמים,

טרשת עורקים סיכום,

מניעת טרשת עורקים,

טרשת עורקים גורמים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה