האם לחם בריא? קובי עזרא
מומלץ להגביל את צריכת הנתרן ל-2 גרם ליום ולצרוך 25 גרם סיבים תזונתיים על כל 2000 קק"ל.
מטרה בתחקר הייתה להעריך קבלת לחם בריא אופטימלי בארוחת בוקר.
במשרדי הפקולטה לרפואה הועבר מגש עם חליטות, ממתיקים, אבקת חלב, ריבות, לחם בריא, מיץ תפוזים מסחרי ומידע תזונתי שיש לצרוך על ידי המשתתפים.
מסקנות: קבלת הלחם במצב אמיתי של צריכה הייתה טובה מאוד, בהיותה אסטרטגיה יעילה להפחתת צריכת NaCl (מלח) ולהגדלת הסיבים.
מקור: Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba. 2019 Aug 29;76(3):148-153. doi: 10.31053/1853.0605.v76.n3.23999.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה