תזונה להאטת הזקנה, אנטי-אייג'ינג עם קובי עזרא Ph.D ותודה לאתר: http://diet2all.net מזונות היעילים לדיאטת אנטי-אייג'ינג ישנם חומרים מזינים מסוימים שאנו חייבים למקבלם בתזונה על בסיס יומי, חומרים כוללים: נוגדי חמצון, שומנים בריאים, מינרלים, ויטמינים ופיטונוטריאנטים שונים. תה עשיר בנוגד חמצון - תה ירוק , תה לבן, תה oolong, תה rooibos, ותה שחור מכילים נוגדי חמצון שנקראים פוליפנולים המגינים על התאים מפני נזקי הרדיקלים החופשיים. דגים שנתפסו בטבע - מספקים לנו שומנים מסוג אומגה 3 בעלי פעילות אנטי דלקתית, אשר מאיטים את תהליך ההזדקנות. סלמון פראי אלסקה מכיל רמות גבוהות של ויטמין D ואסטקסנטין (astaxanthin). הנ"ל הם נוגדי חמצון רבי עוצמה המסייעים להילחם בסימני ההזדקנות. ירקות עליים ירוקים - ככרוב, סלק ירוק ותרד מספקים חומרים מזינים חשובים בכדי לתמוך בריאות העצם, בריאות העין, ואף למנוע סרטן. אצת הספירולינה - Spirulina (הירקות הים) מספקת רמות גבוהות של נוגדי חמצון, כולל polythenols. זה סופר נוגד חמצון - נשק רציני נגד הזדקנות.
איך עושים אנטי אייג'ינג טבעי המסייע לצמצום תהליכי זקנה ע"י תוכנית תזונה בהתאמה אישית, וגורמי תזונה שונים, צמחים ומיקרונוטריאנטים שונים....