גישה טבעית ומקיפה לשיפור איכות הרוק ולמניעת עששת (חורים בשיניים). הרוק הוא אחד המגנים הטבעיים החשובים ביותר של השיניים, והוא מכיל מינרלים, אנזימים וחומרים אנטי-בקטריאליים החיוניים לבריאות הפה. תזונה לשיפור איכות הרוק: מזונות עשירים במינרלים (סידן, מגנזיום, זרחן): ירקות עליים ירוקים (תרד, קייל, מנגולד) אגוזים וזרעים (שקדים, שומשום, גרעיני דלעת) מוצרי חלב איכותיים (למי שאינו טבעוני - גבינות קשות, יוגורט פרוביוטי, קפיר) דגים עם עצמות (סרדינים, אנשובי) מזונות עשירים בוויטמינים מסיסים בשומן (A, D, K2): כבד (מקור לוויטמין A) ביצים אורגניות (בעיקר החלמון) חמאה מועשרת או גהי (מקור ל-K2) דגים שומניים (סלמון, מקרל - מקור לוויטמין D) נבט חיטה ושמן קוד (לוויטמין E) מזונות מגבירי רוק (סיאלוגוגים): תפוחי עץ (גם עוזרים בניקוי מכני של השיניים) סלרי וגזר (מעודדים ייצור רוק) תה צמחים (כמו קמומיל, שומר) מזונות פרוביוטיים (לשיפור המיקרוביום של הפה): מזונות מותססים (כרוב כבוש, קימצ'י, מיסו, קומבוצ'ה) יוגורט פרוביוטי לל...
איך עושים אנטי אייג'ינג טבעי המסייע לצמצום תהליכי זקנה ע"י תוכנית תזונה בהתאמה אישית, וגורמי תזונה שונים, צמחים ומיקרונוטריאנטים שונים....